Fotografie
Hoe pas ik het formaat van mijn foto's aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je het formaat van foto's van jouw salon moet wijzigen zodat ze kunnen worden geüpload naar de Marketplace, heb je waarschijnlijk al een programma op jouw computer geïnstalleerd om dit te doen.

Als alternatief zijn er ook een aantal gratis online fotobewerkingssoftware die je kan gebruiken om foto's te vergroten/verkleinen, bij te snijden en te bewerken.

Onthoud dat de originele bestandsgrootte groot genoeg moet zijn om een hoge resolutie te behouden: minimaal 1280 x 720 pixels.

Bij het gebruik van een Mac

Preview is geïnstalleerd op alle Mac-computers en is gemakkelijk te gebruiken:

1. Zoek de afbeelding op je computer.

2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Openen met" en vervolgens Voorbeeld.

3. Klik op "Tools".

4. Zorg ervoor dat je "pixels" hebt geselecteerd in het vervolgkeuzemenu.

5. Treatwell Pro vereist dat je foto's minimaal 1280 breed x 720 hoog zijn.

6. Klik op "OK".

Bij het gebruiken van een Windows computer

Paint kan een breed scala aan bestandstypen openen en heeft een zeer eenvoudige manier om het formaat van afbeeldingen te wijzigen:

1. Klik in Paint op "Bestand" en "Openen" en selecteer vervolgens uw foto.

2. Klik op het tabblad Start van de Paint-werkbalk op de knop "Formaat wijzigen".

3. Selecteer in het vak dat wordt geopend, formaat wijzigen per pixels.

4. Treatwell Pro vereist dat je foto's minimaal 1280 breed x 720 hoog zijn.

5. Klik op "OK".

Wanneer je foto's zijn verkleind en klaar zijn, stuur ze dan naar content@treatwell.com.