Fotografie
Hoe stuur je de foto's van je salon naar Treatwell
D
Geschreven door Deborah Deiana
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een foto van kwaliteit, die de schoonheid, het comfort en de professionaliteit van je salon benadrukt, is de beste manier om onmiddellijk de aandacht van potentiële klanten te trekken. In feite zullen de foto's die je besluit te publiceren op de Treatwell Marktplaats je visitekaartje zijn om direct zichtbaarheid te krijgen en meer boekingen te krijgen.

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om foto's te maken die je zaak verbeteren, maar door een zorgvuldige voorbereiding zal het eindresultaat veel beter zijn, waardoor de boekingspagina van je salon nog aantrekkelijker wordt.

Om je te helpen, hebben we een gedetailleerde en gemakkelijk te lezen gids voor je opgesteld, die je gratis kunt downloaden in PDF-formaat door op de bijlage op de link hieronder te klikken. Binnenin vind je waardevol advies over hoe je je werkomgeving kunt voorbereiden voor de fotosessie, de technische vereisten van de gebruikte apparaten, enkele richtlijnen over hoe je correct foto's maakt en wat je niet moet doen. Aan het einde van de handleiding vind je ook suggesties voor het bewerken en voorbereiden van de bestanden die je wilt uploaden , zodat ze het ideale formaat, de ideale grootte en resolutie hebben om te uploaden naar je pagina.

Om foto's naar Treatwell te sturen, moet je deze eenvoudige stappen volgen:

• ga naar de website www.wetransfer.com (aanmelden is niet nodig)

• klik op 'Upload files' om de foto's te uploaden, selecteer de foto's van je pc of smartphone (het is ook mogelijk om een map te uploaden met alle foto's erin)

• gebruik content@treatwell.com in het veld 'E-mail to

• Voer uw eigen e-mailadres in het veld 'Your email' in.

• klik op de knop 'Transfer' om de foto's te verzenden.

Je ontvangt een melding in je e-mail zodra we de afbeeldingen hebben ontvangen en gedownload. Foto's worden binnen 48 uur na ontvangstaan je profiel toegevoegd.